Login


         

Søg

Efterårsferie 2021Annoncering

Læg bannerannoncer på FagligAfdeling.dk, og bliv set af landets revisorer. Brugere, der ser dit banner, er typisk revisorer der er interesseret i faglige forhold og i gode løsninger for revisionskontoret.

Banneret skaber 'genkendelsens glæde' og styrker væsentligt dine muligheder for at komme igennem med ydelser til virksomheden.

Banneret bliver vist øverst på siden, og bliver vist for alle moduler og kategorier. Dvs. at brugeren vil blive gjort opmærksom på dine produkter og ydelser, uanset om det er en gæst på siden, en abonnent som læser nyheder, eller en værktøjsbruger, som arbejder med en dokumentskabeloner e.l.

Medie

Du leverer et banner i formatet .gif, .jpg eller .png, og vi lægger det straks på siden. Størrelsen skal være 260 x 50 pixels (top).

Priser

  Toprækken
Halvårligt 4.000
Helårligt 7.000

Aftalen forlænges ikke automatisk efter periodens udløb.

Alle priser er anført i DKK eksklusive moms.

Nemt og bekvemt

Vi indgår en ukompliceret aftale, så du kan læne dig tilbage og glæde dig over positiv omtale og forhåbentligt fremtidige kunder.

Kontakt

Kontakt Bjarne Aalbæk på 70 10 70 12 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Værktøjer til Hvidvask