Login


         

Søg

Banner karnov

Banner fakta top

Banner MagnusKundevendte artikler

Vi skriver nyhedsartikler som du kan bruge på din hjemmeside. Eller du kan bruge dem overfor den lokale avis. Du kan også sende artiklen videre til din Rotary- eller netværksklub. Prisen per artikel er 600 kr.

Vores totalabbonenter modtager disse artikler til en nedsat pris på 400 kr.

Fagligafdeling mailer artiklerne som du kan bruge på din hjemmeside, overfor den lokale Rotary klub, den lokale avis eller andet.

Vi laver ca. 12 artikler om året / ca. et styk per måned. De bliver sendt til dig i word format på mail. Så kan du anvende artiklen flest mulige steder. 

Hjemmesiden

Mange hjemmesider ser statiske ud. Artiklerne kan komme på hjemmesiden og få denne til at blive levende. Og du er velkommen til at lægge artiklen på din hjemmeside, som om du selv har skrevet den.

Avis / journalist

Du kan sende artiklerne til din lokale avis som er velkommen til at trykke historien, som om du har skrevet den. Vi forbeholder os kun landsdækkende aviser.

Sociale netværk

Du kan lægge artiklerne på din eller virksomhedens profil på fx. linkedin, facebook, twitter osv.

Rotary (eller anden klub)

Du kan videresende artiklen til den lokale klub. Og dermed holde dine forretningsforbindelser fagligt opdateret. Det er blot at oprette en mail, indsætte modtagerne og vedhæfte dokumentet. Vores eneste krav er, at artiklen ikke anvendes af dem, rent forretningsmæssigt, fx. ved at sætte det på deres hjemmeside.

Pris

Artiklerne koster kun 600 kr. + moms stykket. Vores totalabonnenter får artikler til 400 kr. + moms. Og så kan du bruge dem lige så tosset du vil.

Tilmelding

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Så sender vi dig en artikel ca. en gang om måneden. Skriv os en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. , hvis linket ikke viser en mail.

Værktøjer til Persondata

Værktøjer til Hvidvask