Login


         

Søg

Banner karnov

Banner fakta top

Banner revisorjura side



Persondata

Med pakken til persondata, overholder du Persondataforordningen og den danske lovgivningen om persondata.

Pris

Prisen er 2.000 kr. årligt plus moms.

Hvorfor?

Det er lovpligtigt at overholde persondataforordningen og persondatalovgivningen. Disse værktøjer hjælper dig til dette.

Hvad får man?

Man modtager en manual om persondata på 19 sider i word, som er pædagogisk bygget op. Den indeholder 

  • Persondatapolitik
  • Slettepolitik
  • Beskrivelse af forholdet til kunder, medarbejdere og leverandører
  • Overvejelser om rollen som databehandler
  • Procedure ved brud på datasikkerheden
  • Procedurer der håndterer den registreredes rettigheder
  • Risikovurdering
  • Samtykker og oplysningsforpligtelser (eksempler på formuleringer, som er til at kopiere)
  • Cookiepolitik

Udover manualen, får man:

  • Databehandleraftale bogføring
  • Databehandleraftale løn
  • Databehandlingsfortegnelse
  • Revisor og databehandler (notat)
  • Tjekliste persondata (er alle krævede dokumenter lavet)

Bemærk, at abonnenter på værktøjer og abonnenter på "Værktøjer og hotline" automatisk har disse værktøjer omfattet af abonnementet.

Opdateringer

Abonnementet indeholder opdateringer det kommende år.

Tilpasning

Procedurer og beskrivelser skal passe til virksomheden. Du skal derfor tilpasse dokumentet til virksomheden. I visse tilfælde er der dog tale om pligtige procedurer, hvorfor det kan være nødvendigt at tilpasse virksomhedens procedurer.

Information

Ring på 70 10 70 12 og få en snak om manual, procedurer mv. og anvendelse i din virksomhed.

Hvornår?

Du kan få adgang til pakken med det samme. Gå til "Min brugerprofil", og vælg Abonnementer, og tilføj Persondata. Eller ring med det samme på 70 10 70 12, og bestil.

Værktøjer til Persondata

Værktøjer til Hvidvask