Login


         

SøgErklæringer uden sikkerhed

Hvad får jeg?

Abonnementet "Erklæringer uden sikkerhed" er tilpasset dig som er ikke-godkendt revisor eller som udelukkende afgiver "erklæringer uden sikkerhed" (assistance eller aftalte arbejdshandlinger, ISRS 4400 og 4410).

Abonnementet omfatter adgang til alle værktøjer og skabeloner undtagen erklæringer med sikkerhed. Desuden får du en kvalitetsstyringsmanual, som er tilpasset at du ikke afgiver erklæringer med sikkerhed.

Med andre ord får du her "pakken" til at drive godkendt revisionsvirksomhed, som ikke afgiver erklæringer med sikkerhed, og som derfor ikke udtages til kvalitetskontrol, men stadig overholder ISQM1 og andre regler der gælder for godkendte revisionsvirksomheder.

Hvornår får jeg det?

Abonnementet oprettes med det samme, og adgangen åbnes nu. Du kan selv oprette abonnementet, betale online og få adgang med det samme. Det sker under Ny bruger og hvis du er eksisterende bruger, tilføjes abonnementet under Min brugerprofil.

Opdateringer

Vi opdaterer værktøjerne, når der brug for nye. Du er dermed sikker på, at overholde lovgivningen og standarderne på området. Hvis der sker opdatering af standarderne, opdaterer vi også vores værktøjer. Vi udgiver også nye værktøjer. Disse kommer gratis og automatisk med i din løsning. Du orienteres på mail om opdaterede og nye værktøjer.

Mindst en gang årligt opdaterer vi kvalitetssikringsmanualen for at sikre, at den besvarer netop de spørgsmål som kvalitetskontrollanten stiller. Så med denne manual er du sikker på at bestå evt. kvalitetskontrol.

Priser

Se priser for både abonnenter og ikke-abonnenter her

Beskrivelse til print

 
 

Værktøjer til Hvidvask