Login


         

SøgGuide til kapitalejerlån

Guide til kapitalejerlån er på 45 sider, beskriver alle forhold om et kapitalejerlån, hvor dobbeltbeskatning skal undgås.

Vi tager udgangspunkt i en 100% kapitalejer, som også er ledelsesmedlem. Han hæver 100.000 kr., og dét opdages først året efter, hvor det bliver løst. Guiden beskriver den skattemæssige behandling, den regnskabsmæssige behandling, den selskabsretlige behandling og den erklæringsmæssige behandling. I begge år.

Eksemplet i guiden omfatter at forholdet løses ved udlodning som udbytte eller uddeling som løn i året efter. Selskabet skal tage sig af skatten og renten, da kapitalejer ikke har råd til dette.

Guiden kommer med praktiske formuleringseksempler til anvendt regnskabspraksis, noter og revisorerklæringen.

Guiden kommer også med excel-ark, som beregner rente, hvad der kan udbetales uden skatteretlige konsekvenser, og hvor meget løn eller udbytte der skal til.

Pris

Se aktuelle priser her. Guiden er gratis for værktøjsabonnenter.

Hvad får man?

Du modtager en pdf-guide på 12 sider, som er pædagogisk bygget op med indholdsfortegnelse og links. Og beregningsark. Og man får løbende opdateringer, hvir der sker opdatering i det kalenderår, man har købt abonnement for.

Opdateringer

Når der er behov, opdaterer vi guiden for at sikre at guiden er i overensstemmelse med gældende lovgivning. Et abonnement dækker opdateringer resten af kalenderåret.

Vi har idetificeret nogle forhold som guiden vil blive opdateret med i fremtiden:

- Eksempel, hvor der er sket hævning hos en kapitalejer som ikke har bestemmende indflydelse.

Eksempel

Her er et eksepel på 2 sider fra guiden.

Information

Ring på 70 10 70 12 for at bestille. Eller bestil online under 'Log ind' --> 'Min Brugerprofil' --> Rediger --> 'Abonnemeter' og få adgang med det samme.

Værktøjer til Hvidvask