Login


         

Søg

Banner karnov

Banner fakta top

Banner MagnusKundeaftale

Kundeaftalen indeholder en beskrivelse af kundeforholdet og henviser til tiltrædelsesprotokollat eller anden revisorrapportering. Deruover indeholder den honoraroverslag, specificeret aftaleoversigt samt en fuldmagt til udveksling af oplysninger. Aftalen indeholder revision, udvidet gennemgang, review og assistance (aftalen dækker således begge dele, hvis der fx. udføres udvidet gennemgang af årsregnskabet, men assistance på det interne regnskab). Det er således nødvendigt at slette de afsnit, som ikke skal benyttes.Kundeaftalen indeholder makroer, som beder brugeren indtaste oplysningerne til brug i kundeaftalen, og indsætter oplysninger alle de relevante steder.

Juni 2017: Opdateret med persondata og orientering om hvidvask. Derudover rettet med sproglige forbedringer, samt ændringer til de eksempler på erklæringer, som kundeaftalen skal indeholde. Endelig er der sket korrektion, således at de øvrige kundeaftaler om udvidet gennemgang, review eller assistance, refererer til denne aftale, så der ikke skal laves dobbelt arbejde.

April 2018: Afsnittet om persondata er opdateret med oplysningspligt efter persondatareglerne, oplysning efter hvidvaskloven, oplysning om databehandler og samtykke til behandling af persondata.

Maj 2018: Afsnittet omkring persondata er opdateret med bedre sprogbrug, der passer bedre med de andre forhold i kundeaftalen. Jeg/du er fx. udskiftet med revisor/virksomheden. Overskrifter er formatteret bedre.

August 2019: Opdateret vedr. oplysningspligt for persondata. Det er tydeliggjort hvad der er retsgrundlaget for behandlingen.

For at læse mere, skal et abonnement anvendes (vi har gratis abonnementer til at læse nyhedsartiker): Klik her for at registrere

Værktøjer til Persondata

Værktøjer til Hvidvask